Ki olvas minket?

Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi

 

tinlib.hu blog

Fogyókúra zöldségekkelFogyókúra. Újévkor elhatározzuk, tavasszal nyélbe ütjük. Egyre több zöldségféléből válogathatunk, melyek sokszor bizony első ránézésre nem túl bizalomgerjesztők, ám jóval hatékonyabbak tetszetős társaiknál.

Bővebben: Fogyókúra zöldségekkel

Sportosan elegáns – mindenki ismeri a kifejezést ugye? Valószínűleg igen, ami koránt sem véletlen, hiszen ahogy minden más, úgy a férfi ideál képe is folyamatosan változik. Míg jó száz évvel ezelőtt a nyurga, magas, viselkedését illetően visszafogott férfi volt a kedvelt a hölgyek körében, addig ma a vagány ugyanakkor mégis megbízható srácok a favoritok. Ha ezeket a divat nyelvére fordítjuk le, akkor a sportosan elegáns a menő, vagyis a laza, de mégis komoly stílus.

Bővebben: Sportosan elegáns férfi óra jellemzői

Illeszd étrendedbe a vegyes zöldsalátát! Naponta legalább kétszer kerüljön az asztalra tápláló finomság: ha nap közben nem vagy otthon, akkor reggel és este még mindig ott a lehetőség arra, hogy a lehető legtökéletesebb étrendben részesítsd magad. Egy hétvégi 20 perces salátagyártással egész héten szuper szinten tarthatod táplálkozási kultúrád!

Bővebben: Saláta szenvedély

Anyukák tolonganak a terem előtt. Ha apuka is, akkor biztosak lehetünk benne, hogy több gyereke jár az iskolába. Kicsit izgulnak, persze másképp, mint ahogy a csemetéjük eközben odahaza… Bepréselik magukat az apró padokba, és kezdődik.

Bővebben: Szülői értekezlet

Mert kellett egy film a szingli csajokról, ha már az élet kitermelte ezt a fogalmat, és ezzel bekategorizálta az egyedülálló, harmincas, a párkapcsolatokat leszámítva minden másban egyébként sikeres nőket. A HBO többszörös díjnyertes saját sorozata hat évadon keresztül futott, összesen 94 résszel. A főszereplő négy new yorki barátnő, akik a kezdetekkor harmincon éppen túl keresik az igazit a metropolisz forgatagában.

Carrie szabadúszó újságíró, akinek saját rovata van egy pletykalapnál. Imád partikra járni, még jobban imádja a márkás cipőket, és a barátnőin kívül még egy ember van, akire bármikor számíthat, Stanford, a melegek képviseletében. Velük osztja meg az élete történéseit, a kalandokat, a kapcsolatokat, és ők azok, akik - akárcsak a sorozat nézői - tudják, hogy jöhet bárki, számára az „igazi" a folyton visszatérő Mr. Big.

Bővebben: Szex, New York és mi

A rekkenő hőségben vagy a lágy őszi napokon nehéz elképzelni, hogy az idén is lesz tél, fagy, sőt hogy valami jobbat említsünk, szilveszter is. Pedig lesz, és hogy felejthetetlen legyen, érdemes rá már most készülni. Például a megfelelő szállás lefoglalásával.

Bővebben: Különös szilveszter

Gyógyító zeneKöztudott, hogy a rendszeres zenehallgatás jó hatással lehet általános közérzetünkre, ennek révén egészségi állapotunkra, teljesítményünkre is. Egy amerikai kutató szerint azonban az sem mindegy, milyen is a zene.

Bővebben: Zenével az egészségért

A legtöbb ember nem váltogatja elalvás előtti testhelyzetét, és csak 5 százalék vallja magáról azt, hogy minden éjszaka más pozícióban merül álomba. Hogy milyen helyzetben alszunk el, árulkodik karakterünkről, érzelmi életünkről, magatartásformáinkról, de akár mindezektől függetlenül tükrözheti éppen aktuális kedélyállapotunkat is.

Bővebben: Alváspózok

 
 
 
 
 
stat