Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

 

tinlib.hu blog

A rekkenő hőségben vagy a lágy őszi napokon nehéz elképzelni, hogy az idén is lesz tél, fagy, sőt hogy valami jobbat említsünk, szilveszter is. Pedig lesz, és hogy felejthetetlen legyen, érdemes rá már most készülni. Például a megfelelő szállás lefoglalásával.

Átélt már elrontott szilvesztert? Unalmas program, kókadozó barátok, nem megfelelő szállás? Az idén menjen biztosra! Kezdje jól az évet, legyen nagyvonalú, és válasszon egyet a tavalyi év jól bevált bulihelyei közül! Tekintse át velünk együtt, melyek voltak a legnépszerűbb bulihelyek az év utolsó napján!

Las Vegas amúgy is partiváros, de szilveszterkor a szokásosnál is jobban kitesz magáért, hogy elkápráztassa azt a 300 ezer vendéget, aki az ünnepre a városba érkezik. A szállodák, a klubok és a bárok nem akármilyen  programokkal készülnek, van, ahol megnézheti a Fan Halen és a Red Not Chili Peppers produkcióját. A legendás Mirage hotelben tavaly a Cirque du Soleil lépett fel, most még titok, mit tartogat az idei szilveszterre a szálloda. Az se rossz ötlet, ha az utcán tölti az éjszakát. A 4 mérföld hosszú főutcáról ilyenkor kitiltják az autókat, és lehet inni, ismerkedni a többiekkel, vagy gyönyörködni a háztetőkről kilőtt tűzijátékokban.

Szilveszterkor egy másik amerikai városban, Savannah-ban is felejthetetlen buli zajlik. December 31-én a piacnál gyülekeznek a helyiek egy óriási szabadtéri bulira a vendégszeretetéről ismert déli városban. Rengeteg a gyerekprogram is, és mindenhol élő zene szól az utcákon. Kilenckor kezdődik a fantasztikus tűzijáték a móló mellett. Ezen az éjszakán még azt is megteheti, hogy nem foglal szállás, hanem végig kinn marad a városban.
Hacsak nem szárazföldi patkány, érdemes befizetni a egy hajóútra is a folyón, ahol nemcsak pezsgős köszöntésben lesz rész, hanem a tűzijátékot is jobban láthatja. Újév napján délben pedig beleborzonghat, ha megnézi, hogyan vetik bele magukat bátor vállalkozók a jeges folyóba, hogy átússzák, és megkapják az ezért nekik járó címet. Ha kedvet kapott tőlük, jövő szilveszterkor akár Ön is megpróbálkozhat vele.

 
 
 
 
 
stat